CINECULPABLE: 22é festival internacional de curtmetratges de Vila-real.
del 25 al 29 de novembre a les 22h. a l'Auditori

El jurat 2019

ELISA LLEDÓ

ELISA LLEDÓ


És una actriu il·licitana, Llicenciada en Art dramàtic en la Escuela Superior de Arte Dramático de Murcia i Diplomada en Interpretació Cinematogràfica en el Instituto del Cine de Madrid. Coneguda pel seu treball en series com Allí Abajo, Vaya Semanita, L’Alqueria Blanca, o La que se avecina i pel·lícules com “Amigos” o “viento del Pueblo” Actualment dirigeix la seua pròpia escola d’interpretació “Puerta Abierta” a Madrid.


CARLOS VILLAFAINA


És un director amb estudis cinematogràfics en la ESCAC. Escriu i dirigeix Silencio por favor, projecte amb el qual logra una nominació als Premis Gaudí i la preselecció als Premis Goya. El seu curtmetratge Gusanos de seda va estar seleccionat en CINECULPABLE 2018 guanyant el premi a millor actor. Actualment està desenvolupant el guió del que serà el seu primer llargmetratge com a director independent.
CARLOS VILLAFAINA


VICENTE BONET

VICENTE BONET


És un director castellonenc de Nules que compta amb àmplia formació cinematogràfica i de publicitat, havent estudiat al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya i llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Jaume I de Castelló. Ha sigut arxipremiat pels seus curtmetratges “Love Wars”, “Miniaturas” o “Sputnik” pels quals també va ser premiat ací al nostre festival.


IRIS LARIOS


Ha estudiat el Grau de Comunicació Audiovisual a la Universitat Jaume I i un curs de Marketing i Publicitat a EADE. Forma part de “Avant productors” Associació Valenciana d’Empreses de producció audiovisual i productores independents i es troba actualment en actiu prestant els seus serveis a diferents productores audiovisuals.
IRIS LARIOS


SERGI HEREDIA

SERGI HEREDIA


És un actor i director artístic de Vila-real. Es va graduar en Art Dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona. L’any 2014 crea LA FAM Teatre especialitzant-se en la direcció de produccions de gran format i en la direcció de festivals d’arts escèniques como el MUT! de Castelló. En els darrers anys ha dirigit artísticament la Cabalgata de Reis de València, la Crida de les Falles de València o el Magdalena Vítol! De Castelló. També compagina la direcció de la EMTAC de Vila-real, l’Escola Municipal de Teatre de Vila-real, amb la gira anual d’espectacles de LA FAM Teatre.
Desitge mes informació sobre com patrocinar-vos
Patrocinadors i col·laboradors 

Descàrregues Downloads 


Bases // Contest rules 

contacte
facebook
twitter
©2019 Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-real. CINECULPABLE.