CINECULPABLE: 16é festival internacional de curtmetratges de Vila-real.
del 26 al 30 de novembre a les 22h. a l'Auditori

El jurat 2018

Pilar Sánchez Monje

Pilar Sánchez Monje


Pilar Sánchez Monje és treballadora en museus, comunicadora i productora cultural. S'ha format en la Universitat de Valladolid com a llicenciada en Història de l'Art amb postgrau en Història i Estètica de la Cinematografia i té el màster en Serveis Culturals per la Universitat de Santiago de Compostel·la. En la seua trajectòria professional ha estat vinculada a la difusió i producció de les arts escèniques. Des de 2011 desenvolupa el seu treball en la investigació i difusió del patrimoni històric i les arts plàstiques contemporànies a Galicia. Actualment treballa en la Xarxa Museística Provincial de Lugo.


Teresa Soria Ruano


Teresa Soria Ruano és una actriu alacantina que va estudiar a l'Escola d'Art Dramàtic de Cristina Rota. En el cinema ha participat en títols com Blancanieves de Pablo Berger, AzulOscuroCasiNegro de Daniel Sánchez Arévalo, Truman de Cesc Gay o Magical Girl i Diamond Flash de Carlos Vermut. Ha realitzat més d'una trentena de curtmetratges amb els quals ha estat premiada com a millor actriu en diverses ocasions. La seua aparició més recent en la televisió ha sigut en Amar es para siempre (Antena 3).
Teresa Soria Ruano


Antonio Loriguillo López

Antonio Loriguillo López


Antonio Loriguillo López és doctor internacional en Ciències de la Comunicació per la Universitat Jaume I de Castelló. Entre 2015 i 2018 ha sigut docent i investigador en el Departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I, on ha impartit classes en els graus de Comunicació Audiovisual, Periodisme i Disseny i Desenvolupament de Videojocs. Les seues línies d'investigació se centren en l'estudi de la narració en el cinema i la ficció televisiva comercials, amb especial atenció en l'anime, l'animació comercial japonesa. Respecte d'aquest mitjà, és autor i coautor de diversos articles científics en revistes científiques de revisió per parells, de capítols de llibre i de diverses comunicacions en congressos científics de caràcter internacional.


Karlos Alcázar


Karlos Alcázar és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques. Professor en la Universitat de Valladolid de Multimèdia i Fotografia. Realitzador i productor d'audiovisuals i cinema. Filmmaker en KeyLand Films i productor musical en Key Lab Records. Actualment és el president de l'Associació Sociocultural CreAcciona.
Karlos Alcázar


Fer Cabrerizo

Fer Cabrerizo


Fer Cabrerizo és soci i membre de la Junta Directiva de l'Associació de Cinema Documental DOCMA. S'ha format i ha treballat en diferents disciplines dins del món audiovisual: so, guió de cinema, vídeo i creació i muntatge de cinema documental. Ha realitzat dos curtmetratges documentals: Ginebra, sobre la infantesa i els desnonaments, i Parece que está muerto, un assaig sobre la impunitat del franquisme.
Desitge mes informació sobre com patrocinar-vos
Patrocinadors i col·laboradors 

Descàrregues Downloads 


Bases Contest rules 

contacte
facebook
twitter
©2017 Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-real. CINECULPABLE.