CINECULPABLE: 22é festival internacional de curtmetratges de Vila-real.
del 23 al 26 de novembre a les 21h. a l'Auditori

El jurat 2019

BRAIS G. ROUCO

BRAIS G. ROUCO


Fotoperiodista freelance i tècnic en l'audiovisual Ha treballat amb diverses agències de premsa i ha publicat en mitjans nacionals i internacionals com ara Telegraph, The Guardian, New Yorker, Mondo Sonoro o National Geographic. En la seua trajectòria audiovisual ha participat en diversos projectes de ficció nacional i actualment treballa en rodatges de publicitat com a operador de càmera amb dron i com a tècnic d'il·luminació.


CARMEN LORENZO


Granadina de naixement, de pare italià i mare espanyola, va cursar els seus estudis entre Espanya i Alemanya, va convertir així l'alemany en el seu segon llenguatge natiu. Amb àmplia experiència en cinema, televisió, teatre i publicitat, ha interpretat personatges en sèries com ara Acacias38, Amar es para siempre, Perdóname Señor, Servir y proteger, etc
CARMEN LORENZO


EMILIO SÁEZ

EMILIO SÁEZ


És professor del Departament de Ciències de la Comunicació de l'UJI. Imparteix docència relacionada amb la creació de projectes hipermèdia i transmèdia, disseny de videojocs i tecnologies audiovisuals. Fins al 2018 va ser el director del Festival Audiovisual Oculus de videojocs, curtmetratges i fotografia i vicedegà del grau de Comunicació Audiovisual.


ÍÑIGO ARANBURU


Actor donostiarra format a Barcelona. Acaba de rodar la sèrie Altsasu (Asier Urbieta) per a ETB i està a punt d'estrenar (novembre de 2020) la pel·lícula Hil Kanpaiak (Imanol Rayo). A més, a l'octubre, ha estrenat en ETB la sèrie Alardea (David Pérez Sañudo). En cinema cal destacar el seu personatge José Antonio Arzadun, empresari que viatja per tota Europa amb un gegant en la pel·lícula basca Handia (Aitor Arregi - Jon Garaño) guanyadora de 10 Premis Goya en el 2018 i del premi especial del Jurat en el Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià, entre d’altres. També destaca el seu paper protagonista en el curtmetratge Mateoren Ama (Aitor Arregi - Jose Mari Goenaga) pel qual va aconseguir el premi a la millor interpretació masculina en el Festival Cine Culpable 2019.
ÍÑIGO ARANBURU


JENY POQUET

JENY POQUET


Sent una xiqueta s'inicia en el teatre amateur i en la dansa regional. Inicia els seus estudis de dansa i exerceix durant 40 anys (30 d'ells en la seua pròpia escola) de directora, professora i coreògrafa. Va ser durant 10 anys presidenta d’AEDA, Associació d’Escoles Autoritzades de la Generalitat de Catalunya. Va ser Jurat extern de l’Institut del Teatre de Barcelona durant 5 anys i també Jurat extern del Centre Oriol Martorell durant un any. Des de fa 8 anys dirigeix l'Agència de Representació La Klaketa, representant actors i actrius. Ha treballat com a actriu i coach d'actors. És membre de diferents associacions del sector: ARAE, PARAM, CIM, Associació de l'Audiovisual Valencià.
Desitge mes informació sobre com patrocinar-vos
Patrocinadors i col·laboradors 

Descàrregues Downloads 


Bases Contest rules 

contacte
facebook
twitter
©2020 Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-real. CINECULPABLE.